блог

17
юни

ИНФЛУЕНСЪР МАРКЕТИНГ 101

За ефективността на инфлуенсър феномена се пише и говори доста. Въпреки противоположните мнения на експерти, данните сочат, че инфлуенсър маркетингът остава сред най-ефективните методи за налагане на бранда. Защо трябва да работим с инфлуенсъри?
16
юни

ИНФЛУЕНСЪРИТЕ СА НОВИТЕ ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ

Българските потребители са сред най-активно ползващите социалните медии като „основна врата“ за достигане до новини, сочи годишният доклад на Ройтерс за развитието на дигиталните новини, 40% от хората у нас отговарят, че именно социалните мрежи са техния източник за търсене и намиране на информация.
10
юни

Принципът “Win-Win-Win”

Ако имам ябълка, а ти круша и си ги разменим – вече ще притежавам круша, а ти ябълка кой печели при такава сделка е трудно да се каже Ако имам добра идея, ти имаш добра идея и си ги разменим – всеки ще разполага с по две добри идеи. И двамата печелим. А печалба на...
08
юни

НОВИТЕ МЕДИИ

Всеки има приятел или познат, който обича да напомня: : „аз нямам телевизор вкъщи“. Хората уж без телевизори обикновено знаят по име всички участници в риалити форматите, за да ги критикуват. С времето изключеният телевизор се превърна в мода,а днес отказът от телевизия вече е признак за нормалност и начин на живот при активните хора.